תמיד אהבתם לבשל או שגיליתם כי המטבח מעורר בכם את יצר הדמיון והאירוח? ובכן, מסלול לימודי הבישול של מכללת רימונים מהווה הזדמנות מעולה בעבורכם לשכלל את היכולת, ולהשתלב בתחום הן באופן עצמאי והן כשכירים. מדובר במסלול לימודים שמצליח להכשיר את דור העתיד של עולם הבישול במדינת ישראל וזוכה להתעניינות הולכת וגוברת, לא מעט בזכות מסלול הכשרה המבוסס על ידע תיאורטי לצד מעשי. כיצד תוכלו להפוך את התחביב למקצוע? להלן כל הפרטים אודות מסלול הבישול מבית מכללת רימונים.

מסלול לימודי בישול – הכשרה מקצועית מקיפה

בישול הוא עולם בפני עצמו שנמצא תמיד במגמת התפתחות. לימודים בתחום הזה הם לימודים מרתקים אשר משלבים בין שפע של טכניקות בישול, לבין היכרות עם חומרי גלם, תורת האירוח וכמובן היכולת להוביל ליצירה של תפריט מוקפד שיכול להתאים לא רק לקהל הישראלי, אלא גם הבינלאומי. מסלול לימודי בישול מבית מכללת רימונים נועד להקנות לבוגרים ובוגרות את הידע המקצועי בענף הטבחות, לצד הכשרה מעשית שנועדה לסייע להשתלבות במקצוע בתחום המלונאות, מסעדנות, אירוח וכן פתיחה של עסק עצמאי בתחום. על כן, נושאי הליבה במסגרת הלימודים כוללים את המבוא של עולם הגסטרונומיה לצד תורת החומרים, צורת חיתוך, עבודה בצוות, הכנה של תוספות, היכרות עם מטבח קר לצד כשרות, מנות ראשונות וכן בנייה של תפריט. כמי שרואים בתהליך של הכשרת התלמידים כמשימה בעלת חשיבות לאומית, אין ספק כי המעטפת המקצועית אותה אתם יכולים לקבל במסגרת הרשמה ללימודים היא בעלת השפעה חיובית גם על היכולת להעמיק את הידע שלכם בתחום.

המסלול הזה מיועד בעבור טבחים וטבחיות שעובדים במקצוע כמו גם חובבים שרוצים להפוך את התחביב למקצוע. תנאי הקבלה כוללים בין היתר מבחן קבלה וראיון אישי, לצד תעודת בגרות וכן ידיעת השפה העברית. הלימודים מתקיימים למשך תקופה של כ-8 חודשים פעמיים בשבוע, כאשר מדובר בהיקף לימודים נרחב מאוד העומד על 424 שעות. שימו לב כי במסגרת ההכשרה יש גם חובה לצאת לסטאג' בגובה של כ-160 שעות במסעדות, אולמות או מלונאות, כחלק מהבנה כי מדובר באלמנט פרקטי אשר נועד לסייע לבוגרים ולבוגרות של הלימודים להשתלב במקצוע.

 

 

מקדמים את היכולת המקצועית כמה שלבים קדימה

בין אם יש לכם ידע מעשי בתחום הבישול או שאתם בשלנים חובבים, אין ספק כי הרשמה ללימודי בישול במכללת רימונים תאפשר לכם לשכלל ולקדם את היכולת המקצועית באופן משמעותי. צוות המרצים של מסלול זה מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון של שנים רבות אשר מעניקים תמיכה מלאה וכן הכוונה מקצועית, החל מהיום הראשון ועד לקבלת התעודה המקצועית בסיום. מאחר וכידוע עולם הבישול הופך לחלק בלתי נפרד משגרת הבילוי והחיים של כל אחד ואחת מאיתנו, במסגרת הקורס תלמדו אודות תורת האירוח גם במסעדנות וגם במלונאות, כחלק מהבנה כי מדובר במידע חשוב שבו תוכלו להיעזר בעתיד, בוודאי אם יש לכם כבר הכשרה בתחום או שאתם חולמים לפתוח מסעדה.

לסיכום

מכללת רימונים היא מכללה מקצועית מובילה בתחומה אשר עובדת בשיתוף פעולה מלא עם משרד העבודה. מסלול לימודי ערב ללימודי בישול מהווה הזדמנות מעולה בעבורכם כצעירים או מבוגרים לבצע הסבת מקצוע ולהעשיר את הידע שלכם בתחום, כחלק מהבנה כי אפשר ואף רצוי להגשים את החלום הקולינרי באמצעות הכשרה מקיפה ומרתקת. לקבלת מידע נוסף אודות מסלול הלימודים שעתיד להיפתח בקרוב מאוד, זה הזמן להיכנס לאתר הרשמי של מכללת רימונים ונציג ישוב אליכם, כל זאת מתוך מטרה להצטרף לאלפי הבוגרים והבוגרות של מסלול לימודי בישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *